Første reis Runde






Har sett igjennom noen av bildene etter Runde turen, men ikke alle så det kommer sikkert fler etter hvert! (nr 4 er en miss)

Kommentarer

  1. Her er du absolutt inne på noko. Syns bilde 4 var spesiellt godt. Du har litt støv på sensoren din ser eg, vises veldig godt på så liten blender som vi måtte bruke her. Eg hadde vist masse, sjølv om kameraet var nyrenset.Men bortsett i fra det, så fungerer komposisjonen og fargevalget veldig bra på bildet. får en følese av å stå på moloen på dette bildet.

    Bildet nr 1 gir meg en følese av uvær. Svart kvitt, litt mørke steiner, men det våte i berget gir en opplevelse av regn og blåst. Kombinasjon med mørke skyer og bevegelse i sjøen. Bra bilde, og fin komposisjon.

    Nr 3 blei eg sittandes å sjå litt på. Dette bildet liker eg, men klara ikkje heilt å sette fingeren på kva det er som fasinera meg. Kan vere strømformasjonen i bildet som drar blikket utover, og som møter en bråttsjø lenger ute. Stilig var det.

    Dei andre bilda er greie nok, du har linjene og det blei bra med det lyset i fyrlykta.
    Skarven er et greit fluktbilde, sjølv om det er en miss:)

    SvarSlett
  2. WAF......koss fikk du måsen til å stå i ro i 20-30 sek på bilde nr 4 da??

    SvarSlett
  3. He he...si det du!? Ellers e æ like dårlig på å svare på kritikk som å gi kritikk! Takk for hyggelig tilbake mld på bildan!

    SvarSlett
  4. Har jo skjønt at jeg gikk glipp av noe vesentlig da jeg ikke ble med dere lørdag kveld. Goddammit. :( Jaja, det er nå uansett for sent nå.

    Fine bilder. Men jeg liker nr 2 best. Fordi det er noe med det blå sammen med den røde og hvite fyrlykta som tiltar meg. Nesten like bra som Øystein sitt. ;) Ellers er jeg enig i det han sier om bilde nr 1, dramatisk stilig.

    Dessuten heter det WTF ... as if you care. ;)

    SvarSlett
  5. Lystråder er ofte forstyrrende, men i nummer to så hjelper det bildet.

    Tror nummer tre er min favoritt.

    SvarSlett
  6. Æ falt helt for bilde nr 3! Pokker så flott. Kalrer heller ikke sette fingeren på hva det er jeg liker, men det tok meg med storm

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg